Greeploze loftkeuken Mondo Esilia LineN ca. 233 / 260 x 100 cm, front: laklaminaat, mineraalgroen ultramat, werkblad: Zwart structuur

Inclusief RVS-inbouwoven AEG BEB331010M Energieklasse A, keramische kookplaat met inductie en werkbladafzuiging (circulatielucht) Bora GP4U, koelkast AEG SKB588F1AS Energieklasse F, inbouw-designspoelbak Elleci Logik 300, XL-kasten, onderkasten met grote laden, wandborden.
Energie-efficiëntieklasse Spectrums: ovens, afzuigkappen, fornuizen A+++ - D, vaatwassers, koel-/vrieskasten A - G en verlichting A++ - E.

Incl. levering, montage & aansluiting 10.995 €

Vuile vingerafdrukken behoren tot het verleden

Meelvingers tijdens het bakken? Vuile kinderhanden? Vettige kattenpoten? Met onze nieuwe keukenfronten in roestrood of grafietzwart is dat geen probleem. De ultramatte fronten zijn luxueus afgewerkt met een innovatieve oppervlaktecoating. De anti-fingerprint -laag reduceert de zichtbare sporen van vingerafdrukken en laat uw keukenfronten altijd stralen. Zelfs bij kleine kleddervingertjes.

Perfect design ontmoet functionaliteit!

Rechte lijn tussen koken en luchtafzuiging! De afzuigelementen, die zich centraal tussen de kookmodules bevinden of er meteen naast zijn ingebouwd, zuigen opstijgende damp of geuren niet boven de kookplaat maar op kookplaathoogte af. Dankzij de schone lucht en de vrije ruimte rondom het hoofd is dit intelligente systeem meteen dubbel praktisch!

Het nieuwe thuisgevoel.

Wij presenteren: uw nieuwe favoriete plek, individueel op u afgestemd! De geïntegreerde ontbijtbar is niet alleen een perfecte plek om te smullen en dromen, maar voor van alles en nog wat. Probeer het maar eens.

Techniek voor genieters!

  • De stekkerdoos met USB-lader kan overal op het werkblad worden gemonteerd - erg handig!
    De stekkerdoos met USB-lader kan overal op het werkblad worden gemonteerd - erg handig!
  • De dubbele stekkerdoos EVOline V Port is voorzien van een USB-lader en kan in het werkblad worden ingebouwd en verzonken.
    De dubbele stekkerdoos EVOline V Port is voorzien van een USB-lader en kan in het werkblad worden ingebouwd en verzonken.
  • Voor moderne bijzettafels zijn deze metalen voeten een belangrijk accessoire. We bieden een uitgebreide selectie van oplossingen met ingebouwde dubbele stekkerdoos.
    Voor moderne bijzettafels zijn deze metalen voeten een belangrijk accessoire. We bieden een uitgebreide selectie van oplossingen met ingebouwde dubbele stekkerdoos.
  • Met de 4-kanaalse afstandsbediening met Emotion-functie kunt u met een klik de verlichting van uw keuken regelen
    Met de 4-kanaalse afstandsbediening met Emotion-functie kunt u met een klik de verlichting van uw keuken regelen
  • Stijlvolle LED-wandboard met aluminiumbehuizing met hoogwaardige afwerking
    Stijlvolle LED-wandboard met aluminiumbehuizing met hoogwaardige afwerking